Vuoden 2022 mieluisin jouluikkuna

Pitäjään oli rakennettu ihania jouluikkunoita eri puolille keskustaa. Kiitos teille kaikille, jotka lähditte mukaan jakamaan hyvää joulumieltä! Jouluikkunoista järjestettiin äänestys, mikä on mieluisin jouluikkuna ja…

…nyt on kansa puhunut:
Kesälahden pitäjän upeimman jouluikkunan teki kauneushoitola Solinan Taina Kankkunen. Upea ikkuna sai 48 äänestä 18. Toiseksi tuli joulukalenteri, joka sai 10 ääntä. Markku Halosen joulupuodin pronssi tuli 5 äänellä. Äänestäneiden kesken arvottu yllätyspalkinto meni Pirjo Voutilaiselle. Kiitos kaikille osallisille.

Koulun ikkunan täyttää iso, valkoinen lumiukko, jolla on porkkananenä ja musta hattu päässä. Ympärillä sataa lumihiutaleita. Tehty paperista. Iloinen ilme.

Kesälahden jouluikkunat

Kesälahden pitäjässä on joulumieli korkealla. Se näkyy ihmisten tekemisissä, kohtaamisissa, joulutapahtumissa ja -konserteissa. Talvinen kauneus on ottanut vallan niin mielissä kuin ympäristössä. Puissa ja pensaissa on upeat huurteiset hunnut ja jouluvalot ihastuttavat pimeitä iltoja. 

On suuri nautinto kävellä ympäri pitäjää ja nauttia jokaisesta onnen hetkestä, jouluikkunoista ja uudesta, kauniisti valaistusta kulttuurireitistä.

Mieluisin jouluikkuna äänestys

Äänestä mieluisin jouluikkunasi. Kierrä pitäjän ikkunat läpi ja jätä äänesi joko Sovintolaan tai äänestä netissä. Äänestysaika on jo alkanut ja viimeinen äänestyspäivä on 26.12.2022. Kaikkien äänestykseen osallistuvien kesken arvotaan kiva yllätys 27.12.2022. Huom! Sovintola on joulukuussa auki arkisin klo 11-16 tai lauantaisin 10-13, suljettu 6.12 ja 22-26.12. Netissä äänestäminen jatkuu 26.12.2022 asti.